My Math Forum  

Go Back   My Math Forum > Welcome > New Users

New Users Post up here and introduce yourself!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
September 7th, 2011, 07:48 AM   #1
Senior Member
 
Joined: May 2008
From: York, UK

Posts: 1,300
Thanks: 0

Loading problem

Is anyone else getting the problem that when they try to reply to a post or preview a post, sometimes the text editing box doesn't load properly and you have to reload the page? I'm not losing any work but it's annoying as it seems to be happening almost every time I try to preview my post. I'm using Firefox 6.0.2 on Windows 7.
mattpi is offline  
 
September 7th, 2011, 10:28 AM   #2
Global Moderator
 
The Chaz's Avatar
 
Joined: Nov 2009
From: Northwest Arkansas

Posts: 2,766
Thanks: 4

Re: Loading problem

Quote:
Originally Posted by mattpi
Is anyone else getting the problem that when they try to reply to a post or preview a post, sometimes the text editing box doesn't load properly and you have to reload the page? I'm not losing any work but it's annoying as it seems to be happening almost every time I try to preview my post. I'm using Firefox 6.0.2 on Windows 7.
Test.

All good here! Safari/iPhone
The Chaz is offline  
September 7th, 2011, 10:33 AM   #3
Senior Member
 
MarkFL's Avatar
 
Joined: Jul 2010
From: St. Augustine, FL., U.S.A.'s oldest city

Posts: 12,211
Thanks: 521

Math Focus: Calculus/ODEs
Re: Loading problem

I'm using the same software ( same version browser and OS) and haven't experienced this.
MarkFL is offline  
September 10th, 2011, 06:46 AM   #4
Site Founder
 
julien's Avatar
 
Joined: Nov 2006
From: France

Posts: 824
Thanks: 7

Re: Loading problem

Hello,

Did this problem occur before Aug 26th - date of the last software upgrade -. If not then maybe you could try to clear your browser's cache ?

Julien
julien is offline  
September 10th, 2011, 06:57 AM   #5
Senior Member
 
Joined: May 2008
From: York, UK

Posts: 1,300
Thanks: 0

Re: Loading problem

I sorted the problem - I use noscript, and for some reason when I blocked "gstatic.com" from running on the site it stopped happening. I don't know why it was causing a problem for me in the first place though.
mattpi is offline  
Reply

  My Math Forum > Welcome > New Users

Tags
loading, problem



Thread Tools
Display Modes






Copyright © 2019 My Math Forum. All rights reserved.